Typetje inhuren ook in Overijssel

Nodig een van onze typetjes uit op uw feest!

Wilt u een typetje of meerdere leuke typetjes inhuren in de provincie Overijssel? Dat kan! Top Typetjes heeft meerdere acteurs en actrices wonend in Overijssel. Dit is een van de redenen waardoor wij onze feest typetjes tegen een zeer scherp tarief kunnen aanbieden. Als u een feest, jubileum, trouwerij, buurtfeest, bedrijfsfeest of personeelsborrel aan het organiseren bent in een van de Hanzensteden, dan bent u bij top typetjes voor leuk aanvullend entertainment aan het juiste adres.

Wij zijn actief in de hele provincie Overijssel met al onze typetjes en feestacteurs. Onze typetjes zijn te vinden op feestjes in de Salland, borrels in Twente, jubilea in de IJsseldelta, personeelsfeesten in het Vechtdal en bijvoorbeeld op trouwerijen in de Kop van Overijssel.

Dus zoekt u een acteur voor uw jubileumfeest en wilt u een typetje inhuren in Zwolle, Almelo, Enschede of zoekt u leuke typetjes voor Deventer, Oldenzaal, Kampen dan komen wij graag met een typetje bij u langs. Ook wanneer u elders in de provincie Overijssel een feest of evenement organiseert komen wij graag met een van onze leuke typetjes uw feest verder opleuken.

Onze typetjes zijn in te zetten door heel de provincie Overijssel.

Wij verzorgen bijvoorbeeld het typetje Butler in Overijssel, dit typetje zetten we vaak in als leuke ontvangstact. Uw gasten worden hartelijk ontvangen en komen bij dit typetje gegarandeerd met een glimlach binnen op uw feest. De acteur is breed inzetbaar in Overijssel, naast het butler typetje kan de acteur andere typetjes, rollen en of karakters neerzetten. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een typetje in Overijssel!

typetjes in Overijssel
typetjes inhuren Overijssel

Ervaringen

TopTypetjes wordt door zowel zakelijke als particuliere klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

9,4
5/5

Dé specialist in typetjes

Door jarenlange ervaring en een groot aanbod aan acteurs is TopTypetjes.nl dé specialist in typetjes!

Service

Vlotte communicatie, zorgvuldigheid en gemak staan voorop.

Kwaliteit

Leuke spraakmakende typetjes door geschoolde acteurs, geen plat vermaak.

Maatwerk

Altijd typetjes die goed aansluiten bij uw wensen en doelstellingen.

Scherp geprijst

Laag btw tarief, makkelijk en snel een offerte voor uw typetje.

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Invalid Email
Invalid Number

Typetjes inhuren Enschede
Typetjes boeken Almelo
Typetjes huren in Zwolle
Typetje inzetten in Hengelo
Typetjes boeken Deventer
Typetjes Hardenberg
Typetje Overijssel
Typetjes in de Kop van Overijssel
Typetjes inhuren Twente

Onlangs waren onze typetjes op de volgende feesten en evenementen in de provincie Overijssel:

Jubileumfeest in Kampen: een verassingsfeest voor de partner van mevrouw. Meneer werd 50 jaar en zijn vrouw had een typetje van top typetje uitgenodigd, met succes want haar man was bij verrast met het typetje. Het typetje verzorgde het ontvangst van de gasten bij de ingang en kwam na een uur met een tweede typetje Bobbie Glamour, dit typetje maakte leuke foto's van en met de gasten.

Bij dit jubileumfeest waren circa 45 gasten van jong tot oud. De acteur speelde twee typetjes gedurende twee uur.  

We zijn in Overijssel actief met leuke typetjes in de volgende gemeenten: Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland en Zwolle.