PRIVACY STATEMENT

'Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.'

  • Hierbij onze privacyverklaring
  • Achtergrond gegevens van TopTypetjes.nl
  • We stellen ons graag transparant op.

In het kort

  • We vinden uw en onze privacy belangrijk

De meest gestelde vragen:

Privacy Statement

Uw privacy is een belangrijk gegeven. We gaan hier uiterst zorgvuldig mee om. In deze privacyverklaring proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven hoe TopTypetjes.nl bepaalde gegevens verwerkt.

TopTypetjes is onderdeel van ChrisCreatief gevestigd aan Molenstraat-centrum 385, 7311 XJ Apeldoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In dit document gebruiken we de naam van ons top typetjes bureau: TopTypetjes.

Contactgegevens

ChrisCreatief TopTypetjes.nl
Molenstraat-centrum 385
7311 XJ Apeldoorn
+31 (0) 55 763 04 76

Persoonsgegevens die wij verwerken

TopTypetjes verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van een van onze diensten /of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hierbij een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

• Voor- en achternaam
• Geslacht
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Gegevens over jouw activiteiten op onze website
• Internetbrowser en apparaat type

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0) 55 763 04 76 of stuur een e-mail naar info<at>toptypetjes.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

TopTypetjes verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

• Het afhandelen van het gehele boekingsproces, dit proces betaat uit: het sturen van een offerte, reageren op uw vragen, het opstellen en toesturen van een opdrachtbevestiging en een factuur.
• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of mailing
• U te kunnen te kunnen contacten: bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren of om uw feedback te vragen.
• U zorgvuldig te kunnen  informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• Om goederen en of diensten bij u af te leveren
• Hoe lang we persoonsgegevens bewaren: TopTypetjes bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de bewaartermijnen van 7 jaar tenzij de wet aangeeft dat dit langer of korter moet zijn en verlengen die telkens met 7 jaar indien de gegevens nodig zijn onze dienstverlening naar je te continueren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

TopTypetjes gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Toptypetjes gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten functioneren en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die het surfgedrag bijhouden zodat we gedrag kunnen analyseren. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt u afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen tenzij de wettelijke termijn nog niet verstreken is. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door TopTypetjes en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info<at>toptypetjes.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maakt u in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen vier weken, op uw verzoek. TopTypetjes wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TopTypetjes neemt de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 55 763 04 76 of stuur een e-mail naar info<at>toptypetjes.nl

REFERENTIE KOBUS DE KOK

'We hebben het contact met jullie als erg prettig ervaren. Jullie denken goed mee, geven passend advies en waren goed bereikbaar. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en de acteur stelde zich erg flexibel op. De acteur was goed voorbereid, netjes op tijd en heeft precies datgene gedaan wat we wilden, namelijk: de sfeer verhogen en mensen een glimlach doen geven. Nogmaals bedankt en we komen bij een volgend personeelsfeest zeker bij jullie terug. Succes met je onderneming.'  

9,4
5/5

Dé specialist in typetjes

Door jarenlange ervaring en een groot aanbod aan acteurs is TopTypetjes.nl dé specialist in typetjes!

Service

Vlotte communicatie, zorgvuldigheid en gemak staan voorop.

Kwaliteit

Leuke spraakmakende typetjes door geschoolde acteurs, geen plat vermaak.

Maatwerk

Altijd typetjes die goed aansluiten bij uw wensen en doelstellingen.

Scherp geprijst

Laag btw tarief, makkelijk en snel een offerte voor uw typetje.

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Invalid Email
Invalid Number

Ervaringen

TopTypetjes wordt door zowel zakelijke als particuliere klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

9,4
5/5