Evenement

Typetjes inhuren bij top typetjes

Typetjes voor jullie bedrijfsevent!

TopTypetjes heeft ruimte ervaring met de inzet van typetjes op beurzen en evenementen.  De typetjes van Top Typetjes kunnen ingezet worden bij de entree voor het ontvangst of als mobiel entertainment en in gesprek gaan met uw gasten. Uiteraard zal er met u afstemming plaatsvinden met betrekking tot de aard/doel van het evenement zodat het typetje hierbij goed kan aansluiten. Het is aan u om te besluiten of u wilt dat de deelnemers direct weten dat zij te maken hebben met een typetje…..dit hoeft natuurlijk niet!  Onze typetjes worden gespeeld door professionals dus zij brengen de nodige expertise en ervaring met zich mee.

Heeft u specifieke wensen dan horen we dat graag!

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Makkelijk en snel:

Deze bedrijven gingen u voor:

logo-rabobank
jumbo-logo
57d7d128141353.5637043b126cf
het-coca-cola-logo-doorheen-de-tijd-slideshow-1
webhare-1
538925e5-59a8-4e5d-8238-fb26da91f1b7

TYPETJES INHUREN

Of het nu gaat om een zakelijk feest, een jubileum, bedrijfsopening, congres, communicatie actie, bruiloft of een andere feestelijke reden, we staan graag met onze acteurs voor uw klaar. Een typetje is een verassing voor al uw gasten. Bij de entree worden uw gasten meteen verwelkomt en mede hierdoor komen uw gasten ontspannen en met een glimlach het feest binnen. U wilt immers dat een ieder het naar zijn/haar zin heeft.  Het typetje zorgt voor ontspanning, lachende gezichten, originaliteit en extra creativeit op uw feest. Met een typetje maakt u net even het verschil. Elk feest is uniek en onze uitdaging is elke keer weer om op passende wijze aan te sluiten bij uw gasten. 

Onze typetjes kunnen naast zakelijke gelegenheden ook worden ingezet op particulieren feesten. 

Onze acteurs worden ingezet op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsborrel, beurs, congres, campange of bij een afscheid van een collega bijvoorbeeld. 

Maar u kunt ook denken aan typetjes op uw verjaardagsfeest, jubileumfeest, 50 jaar feest, 60 jaar feesten, bruiloft, trouwfeest, familiefeest, bbq, receptie en meer. 

Onze feestacteurs zijn breed inzetbaar op uw zakelijke evenment, uw congres, vakbeurs of uw communicatie campagne. Onze typetjes kunnen op originele en pro-actieve wijze uw boodschap onder de aandacht brengen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een orienterend gesprek. 

Ervaringen

TopTypetjes wordt door zowel zakelijke als particuliere klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

9,4
5/5