BRUILOFT / TROUWFEEST

Typetjes inhuren bij top typetjes

Gaan jullie trouwen?

  • Op zoek naar iets origineels?
  • Een leuke aanvulling op jullie bijzondere dag?
  • Betrouwbaar, betaalbaar en veel ervaring?

De typetjes zijn breed inzetbaar!

1. Ontvangst typetje: uw feestgasten, receptiegasten worden hartelijk ontvangen door een typetje bv Butler James, Gastvrouw Angelique.

Het typetje kan beleefd en bloemrijk jullie gasten verwelkomen, of zich op ludieke wijze door het gezelschap bewegen en ondertussen ook nog foto's maken. Hierdoor is het ijs meteen gebroken en komen de mensen met een glimlach binnen op jullie trouwfeest.
2. Combi-act: 1 acteur/actrice speelt meerdere typetjes gedurende uw bruiloft: bv Ontvangst + Roelsjoel + Bobbie Glamour incl foto's
3. Uw extra dag-gast: Een acteur is jullie gehele dag aanwezig. Hij ontvangt uw dag-gasten, begeleid en entertaint hen. Maar kan bijvoorbeeld ook korte mededelingen doen. De acteur kan meerdere typetjes spelen gedurende de dag.
4. Trouwceremonie: willen jullie een zo echt mogelijk lijkende trouwceremonie? (bijvoorbeeld omdat jullie voor de wet al zijn getrouwd of 25 jaar zijn getrouwd) Ook dat kan! Onze acteurs en actrices kunnen zeer overtuigend een trouwambtenaar spelen. Zij kunnen een mooie persoonlijke speech voor jullie schrijven en zelfs de huwelijksplechtigheid (onwettig) voltooien.
5. Maatwerk: heeft u zelf een leuk idee of wilt u graag dat we een keer vrijblijvend met u mee brainstormen. We denken graag -geheel vrijblijvend- met u mee!

  • De vreemde gast: Er begeeft zich onaangekondigd een markant typetje op jullie feest, de gasten vragen zich allemaal af wie is dat?
  • Foto's: Verschillende typetjes kunnen uw gasten ook leuk op de foto zetten. Bv Bobbie Glamour, hij is spraakmakend maakt leuke foto's met en van uw gasten en kan tevens zorgen dat het ijs breekt op de dansvloer. Maar bv typetje Ben Beveiliger kan ook security foto's maken bij de ingang van het feest.

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Makkelijk en snel:

Deze bedrijven gingen u voor:

logo-rabobank
jumbo-logo
57d7d128141353.5637043b126cf
het-coca-cola-logo-doorheen-de-tijd-slideshow-1
webhare-1
538925e5-59a8-4e5d-8238-fb26da91f1b7

TYPETJES INHUREN

Of het nu gaat om een zakelijk feest, een jubileum, bedrijfsopening, congres, communicatie actie, bruiloft of een andere feestelijke reden, we staan graag met onze acteurs voor uw klaar. Een typetje is een verassing voor al uw gasten. Bij de entree worden uw gasten meteen verwelkomt en mede hierdoor komen uw gasten ontspannen en met een glimlach het feest binnen. U wilt immers dat een ieder het naar zijn/haar zin heeft.  Het typetje zorgt voor ontspanning, lachende gezichten, originaliteit en extra creativeit op uw feest. Met een typetje maakt u net even het verschil. Elk feest is uniek en onze uitdaging is elke keer weer om op passende wijze aan te sluiten bij uw gasten. 

Onze typetjes kunnen naast zakelijke gelegenheden ook worden ingezet op particulieren feesten. 

Onze acteurs worden ingezet op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsborrel, beurs, congres, campange of bij een afscheid van een collega bijvoorbeeld. 

Maar u kunt ook denken aan typetjes op uw verjaardagsfeest, jubileumfeest, 50 jaar feest, 60 jaar feesten, bruiloft, trouwfeest, familiefeest, bbq, receptie en meer. 

Onze feestacteurs zijn breed inzetbaar op uw zakelijke evenment, uw congres, vakbeurs of uw communicatie campagne. Onze typetjes kunnen op originele en pro-actieve wijze uw boodschap onder de aandacht brengen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een orienterend gesprek. 

Ervaringen

TopTypetjes wordt door zowel zakelijke als particuliere klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

9,4
5/5