Feest!

Typetjes inhuren bij top typetjes

Een feest om nooit meer te vergeten!

  • Op zoek naar iets origineels voor jullie feest?
  • Professioneel, betrouwbaar en met veel ervaring!

We denken graag vrijblijvend met u mee om een passend programma voor u samen te stellen!

Avondvullend entertainment voor jullie feest.

Feestje

Een geslaagd feest organiseren geeft veel voldoening, maar kost vaak ook veel tijd. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een tuinfeest, trouwfeest, buurtfeest of gewoon zomaar een fuif of feestje.  U wilt graag dat alles goed georganiseerd is, zodat u en uw gasten het naar hun zin hebben op het feest. TopTypetjes neemt graag een deel van de organisatie van u uit handen. Wij zijn specialist op het gebied van inzetten van acteurs op feesten.  Wanneer u een typetje boekt, heeft u geen gedoe. 

Wilt u graag een originele act, waar uw gasten nog lang over na praten of een typetje waardoor het ijs meteen is gebroken. Dan is een typetje van TopTypetjes beslist een aanrader. Samen met u kijken we welk typetje of welke typetjes voor uw feest het meest passend is.

Vaak adviseren we de combi-act. Bij de combi-act verzorgt een acteur, twee of meerdere typetjes gedurende de avond. Wij rekenen hier geen extra 'omkleedkosten' voor. Voorbeeld: uw gasten worden uiterst vriendelijk verwelkomt aan de deur door typetje James de butler, als iedereen op het feest is begeeft de acteur zich als typetje Roel de Sjoelkampioen of als typetje fotograaf Bobbie Glamour tussen uw gasten en gaat op passende wijze met hen in interactie.

De combinatie van scholing, improvisatietalent en ervaring zorgt ervoor dat de acteurs van TopTypetjes als geen ander verassend, maar passend weten aan te sluiten bij uw gasten op uw feest of evenement. Geen plat vermaak, maar passend entertainment.  

Een typetje van TopTypetjes is origineel, verassend en zorgt voor iets extra's op uw feest. 

Wilt u tips voor het organiseren van een feest?  
We hebben voor u een checklist opgesteld van 10 belangrijke aandachtspunten die u niet mag vergeten bij het organiseren van uw feest. 

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Makkelijk en snel:

Deze bedrijven gingen u voor:

logo-rabobank
jumbo-logo
57d7d128141353.5637043b126cf
het-coca-cola-logo-doorheen-de-tijd-slideshow-1
webhare-1
538925e5-59a8-4e5d-8238-fb26da91f1b7

TYPETJES INHUREN

Of het nu gaat om een zakelijk feest, een jubileum, bedrijfsopening, congres, communicatie actie, bruiloft of een andere feestelijke reden, we staan graag met onze acteurs voor uw klaar. Een typetje is een verassing voor al uw gasten. Bij de entree worden uw gasten meteen verwelkomt en mede hierdoor komen uw gasten ontspannen en met een glimlach het feest binnen. U wilt immers dat een ieder het naar zijn/haar zin heeft.  Het typetje zorgt voor ontspanning, lachende gezichten, originaliteit en extra creativeit op uw feest. Met een typetje maakt u net even het verschil. Elk feest is uniek en onze uitdaging is elke keer weer om op passende wijze aan te sluiten bij uw gasten. 

Onze typetjes kunnen naast zakelijke gelegenheden ook worden ingezet op particulieren feesten. 

Onze acteurs worden ingezet op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsborrel, beurs, congres, campange of bij een afscheid van een collega bijvoorbeeld. 

Maar u kunt ook denken aan typetjes op uw verjaardagsfeest, jubileumfeest, 50 jaar feest, 60 jaar feesten, bruiloft, trouwfeest, familiefeest, bbq, receptie en meer. 

Onze feestacteurs zijn breed inzetbaar op uw zakelijke evenment, uw congres, vakbeurs of uw communicatie campagne. Onze typetjes kunnen op originele en pro-actieve wijze uw boodschap onder de aandacht brengen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een orienterend gesprek. 

Ervaringen

TopTypetjes wordt door zowel zakelijke als particuliere klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

9,4
5/5