Jubileumfeest

Typetjes inhuren bij top typetjes

'Typetje inhuren voor uw jubileumfeest!'

  • Op zoek naar iets origineels voor uw jubileumfeest?
  • Een leuke extra voor jullie feest?
  • Professioneel, betrouwbaar en met veel ervaring.

We denken graag vrijblijvend met u mee om een passend programma voor u samen te stellen!

Avondvullend entertainment voor uw jubileumfeest.

'Een dag om bij stil te staan!'

U bent binnenkort jarig (bv 65 jaar of 50 jaar) of u bent bijvoorbeeld bijna 25 jaar getrouwd, 10 jaar bij de zaak of iets totaal anders. Een jubileum is een mijlpaal in uw leven. U kunt dit eigenlijk niet voorbij laten gaan zonder een klein of groot feestje voor uw meest dierbaren, familie en vrienden. Een leuke verassende aanvulling op uw feest is de inzet van een typetje of meerdere typetjes voor uw jubileumfeest. De gasten worden verrast door het typetje bij de ingang. Uw gasten komen gegarandeerd met een glimlach binnen op uw feest. Vervolgens kan het typetje desgewenst een of meerdere typetjes spelen gedurende u feestavond. Onze typetjes spreken jong en oud aan. Onze typetjes worden het meest verhuurd aan particuliere jubileumfeesten zoals abrahamfeest, Sara feest of bijvoorbeeld een 60 jarige verjaardag. 

Neemt u contact met ons op: 055 - 763 04 76 of vraag direct een offerte aan. 
(Acteurs in heel Nederland!)

Zit u zoveel jaar bij de zaak?

Wordt u 50, 60, 70, 75 jaar of zijn jullie 25 jaar getrouwd?

Reden genoeg om eens iets bijzonders te doen! Een typetje kan veel toevoegen aan uw feest. Denk aan bijvoorbeeld een ontvangst door een heuse butler die uw gasten verwelkomt en volledig in de watten legt. Ook kunt u er voor kiezen om een van de andere typetjes rond te laten lopen op uw feest. Roel de Sjoelkampioen vermaakt jong en oud met zijn sjoelbak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Een andere suggestie is Bep de wc juffrouw. Zij maakt van elk wc bezoek een waar feest.

Het meest geboekt bij jubilea is de combi-act. U boekt 1 acteur die zowel Typetje butler James speelt als Typetje Roel de Sjoelkampioen en of typetje fotograaf Bobbie Glamour. Zo slaat u twee vliegen in een 1 klap: een bijzondere entree en een absolute ijsbreker op uw feest! Indien u liever een vrouwelijk typetje inzet dan is dat uiteraard ook mogelijk voor uw jubileumfeest. U kunt dan het ontvangst laten verzorgen door typetje gastvrouw Angelique en vervolgens zal het typetje schoonmaakster Bep en of typetje Roelien de Sjoelkampioene zich tussen uw gasten begeven. 

Vraag snel een gratis offerte aan!

Snel uw offerte

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan

Makkelijk en snel:

TYPETJES INHUREN

Of het nu gaat om een zakelijk feest, een jubileum, bedrijfsopening, congres, communicatie actie, bruiloft of een andere feestelijke reden, we staan graag met onze acteurs voor uw klaar. Een typetje is een verassing voor al uw gasten. Bij de entree worden uw gasten meteen verwelkomt en mede hierdoor komen uw gasten ontspannen en met een glimlach het feest binnen. U wilt immers dat een ieder het naar zijn/haar zin heeft.  Het typetje zorgt voor ontspanning, lachende gezichten, originaliteit en extra creativeit op uw feest. Met een typetje maakt u net even het verschil. Elk feest is uniek en onze uitdaging is elke keer weer om op passende wijze aan te sluiten bij uw gasten. 

Onze typetjes kunnen naast zakelijke gelegenheden ook worden ingezet op particulieren feesten. 

Onze acteurs worden ingezet op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsborrel, beurs, congres, campange of bij een afscheid van een collega bijvoorbeeld. 

Maar u kunt ook denken aan typetjes op uw verjaardagsfeest, jubileumfeest, 50 jaar feest, 60 jaar feesten, bruiloft, trouwfeest, familiefeest, bbq, receptie en meer. 

Onze feestacteurs zijn breed inzetbaar op uw zakelijke evenment, uw congres, vakbeurs of uw communicatie campagne. Onze typetjes kunnen op originele en pro-actieve wijze uw boodschap onder de aandacht brengen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een orienterend gesprek.