typetjes

Feestje in mei of juni?

zomer, feest, typetje, bbq
Mei en juni: traditiegetrouw de maanden voor BBQ's, familiedagen, personeelsfeesten, bruiloften en tuinfeestjes. Onze typetje zijn er graag bij! Laat Butler James die ijskoude welkomstcocktail inschenken of zorg voor het nodige entertainment met Roel de Sjoelkampioen. Kobus de Kok is graag van de partij op uw BBQ! Denk ook eens aan een typetje op maat: Han de Hawaiman, een bloemendame, een wildlife/camping expert... etc. Mogelijkheden te over om uw zomerse evenement een extra zonnig tintje te geven!

Onze vrouwelijke typetjes steeds populairder!

Het is topdrukte bij TopTypetjes! Weer volop feesten, bruiloften, personeelsfeesten, familiedagen en andere evenementen in de planning, waar onze typetjes een bijdrage aan gaan leveren!Onze vrouwelijke typetjes, Gastvrouw Angelique en Toiletjuffrouw Bep, zijn dit voorjaar erg populair! Ze zijn dan ook geweldig leuk om uw feest/evenement net die extra touch te geven.

Maatwerk steeds meer de standaard.

typetjes op maat steeds meer de standaard

 

 

 

 

 

 

 

 


We verzorgen steeds meer maatwerk voor opdrachtgevers en klanten. We vinden het erg leuk om met u mee te denken en te brainstormen welk typetje het meest passend is voor uw feest of evenement. Laatst mochten we twee Engelse Bobby's leveren voor een mooi evenement in Wassenaar. De Engelse Bobby's waren een mooie aanvulling 

TopTypetjes op de beurs

Februari nadert. Traditiegetrouw de maand van grote beurzen, zoals de Huishoudbeurs en de Negenmaanden beurs.Organiseert u nu ook een beurs of staat u zelf op een beurs of fair? Dan kan een typetje van TopTypetjes uw stand of product op een originele wijze onder de aandacht brengen. Niet alleen zorgt de inzet van een typetje voor leuk en creatief entertainment; onze acteurs zorgen op ludieke wijze ook voor het eerste contact met de potentiele klant. U doet vervolgens de rest.Enkele voorbeelden:

Feestje in december?

Feestje december

De decembermaand komt in zicht. De tijd van cadeautjes, borrels, etentjes en veel gezelligheid. 

Onze top typetjes kunnen uw evenement, eindejaarsborrel, personeelsfeest of familiediner compleet maken. Denk aan Butler James die perfect past bij deze feestelijke maand of aan Kobus de Kok die uw kerstdiner/walking diner/borrel tot een onvergetelijke belevenis maakt.

December is ook een familiemaand. En wie denkt er dan niet aan een ouderwets potje sjoelen met de hele familie! Roel de Sjoelkampioen staat te popelen om zijn passie met u te delen.

Top Typetjes wenst u een gelukkig nieuwjaar!

'Gelukkig nieuwjaar' namens alle typetjes van toptypetjes.nl 

Ruben en Ferry aan het werk bij Dierenpark Amersfoort, welke in de kerstvakantie was omgetoverd tot een Winterpark.  

De acteurs speelden typetjes in Charles Dickens stijl en verwelkomden op warme wijze alle gasten van het Winterpark in Amersfoort.

Nieuwe website

leuke top typetjes inhuren

De website van ChrisCreatief Typetjes is vernieuwd! De website met ons typetjes aanbod vind je vanaf nu op www.toptypetjes.nl. De oude site: www.chriscreatief.nl zal binnenkort eveneens worden aangepast met een breder aanbod. We willen graag in de komende jaren verder gaan uitgroeien tot de typetjes specialist van Nederland en Belgie. We hopen u als klant middels deze website nog beter en makkelijker van dienst te kunnen zijn.