Nieuws

Typetje Meneer Poepjé aanwezig bij Poep&Zoo in Dierenpark Amersfoort.

Afgelopen week heeft een typetje van Toptypetjes een bijzondere bijdrage geleverd aan Poep&Zoo van Dierenpark Amersfoort. Meneer Poepjé maakte het park onveilig als stiekeme scheter en ging in gesprek met bezoekers Dit allemaal in het kader van de Poep&Zoo week, waarin alles om poep draaide: neushoornhopen, struisvogelflatsen, berenkeutels.... noem maar op!

Zomer: typetjes op tour in eigen land

tuinfeest, typetje

Zwoele zomeravonden,  een witbiertje op het terras,  de geur van zonnebrandcrème, de voorpret voor de vakantie: de zomer komt eraan!

Dit geldt ook voor de acteurs van TopTypetjes! Onze TopTypetjes gaan daarentegen niet ver op vakantie, maar zijn de aankomende maanden actief op braderieën, in strandtenten, op zomerse bruiloften of aanwezig bij tuinfeesten.

Feestje in mei of juni?

zomer, feest, typetje, bbq
Mei en juni: traditiegetrouw de maanden voor BBQ's, familiedagen, personeelsfeesten, bruiloften en tuinfeestjes. Onze typetje zijn er graag bij! Laat Butler James die ijskoude welkomstcocktail inschenken of zorg voor het nodige entertainment met Roel de Sjoelkampioen. Kobus de Kok is graag van de partij op uw BBQ! Denk ook eens aan een typetje op maat: Han de Hawaiman, een bloemendame, een wildlife/camping expert... etc. Mogelijkheden te over om uw zomerse evenement een extra zonnig tintje te geven!

Onze vrouwelijke typetjes steeds populairder!

Het is topdrukte bij TopTypetjes! Weer volop feesten, bruiloften, personeelsfeesten, familiedagen en andere evenementen in de planning, waar onze typetjes een bijdrage aan gaan leveren!Onze vrouwelijke typetjes, Gastvrouw Angelique en Toiletjuffrouw Bep, zijn dit voorjaar erg populair! Ze zijn dan ook geweldig leuk om uw feest/evenement net die extra touch te geven.

Maatwerk steeds meer de standaard.

typetjes op maat steeds meer de standaard

 

 

 

 

 

 

 

 


We verzorgen steeds meer maatwerk voor opdrachtgevers en klanten. We vinden het erg leuk om met u mee te denken en te brainstormen welk typetje het meest passend is voor uw feest of evenement. Laatst mochten we twee Engelse Bobby's leveren voor een mooi evenement in Wassenaar. De Engelse Bobby's waren een mooie aanvulling 

TopTypetjes op de beurs

Februari nadert. Traditiegetrouw de maand van grote beurzen, zoals de Huishoudbeurs en de Negenmaanden beurs.Organiseert u nu ook een beurs of staat u zelf op een beurs of fair? Dan kan een typetje van TopTypetjes uw stand of product op een originele wijze onder de aandacht brengen. Niet alleen zorgt de inzet van een typetje voor leuk en creatief entertainment; onze acteurs zorgen op ludieke wijze ook voor het eerste contact met de potentiele klant. U doet vervolgens de rest.Enkele voorbeelden:

Feestje in december?

Feestje december

De decembermaand komt in zicht. De tijd van cadeautjes, borrels, etentjes en veel gezelligheid. 

Onze top typetjes kunnen uw evenement, eindejaarsborrel, personeelsfeest of familiediner compleet maken. Denk aan Butler James die perfect past bij deze feestelijke maand of aan Kobus de Kok die uw kerstdiner/walking diner/borrel tot een onvergetelijke belevenis maakt.

December is ook een familiemaand. En wie denkt er dan niet aan een ouderwets potje sjoelen met de hele familie! Roel de Sjoelkampioen staat te popelen om zijn passie met u te delen.

De lente komt eraan!

Het voorjaar en de zomer komen er weer aan!Dat betekent festivals, BBQ's, bruiloften, familiedagen en meer.... Dit zijn natuurlijk mooie gelegenheden voor het inhuren van een verrassend typetje! TopTypetjes levert dan ook de meeste acteurs in de warmere maanden van het jaar. Er zijn ook dit jaar al weer veel typetjes geboekt voor deze maanden! Wilt u weten wat wij voor uw zomerse evenement kunnen betekenen? Kijk dan vooral verder!   

Pagina's