Over Chris

Christiaan ('83) stond al vroeg in de spotlights. Als lid van cabaretgroep De Oermannen trad hij op in theaters door het hele land en stond hij onder andere in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (2002). Daarnaast is hij regelmatig te zien op het witte doek en in commercials, en heeft hij als rapper van de groep Stijlheid op veel hiphop-podia gestaan. 

Christiaan is afgestudeerd Cultureel Maatschappelijk Werker en heeft veel ervaring met het doceren van verschillende doelgroepen. Hij is authentiek in het verzorgen van creatieve workshops en trainingen. Daarnaast heeft hij sinds jaren ervaring opgedaan in het spelen van karakters en typetjes.

TopTypetjes.nl

In de afgelopen jaren heeft Christiaan een netwerk opgebouwd van talentvolle en creatieve professionals. Gezamenlijk, en met succes, verzorgen zij een breed scala aan workshops, acts en typetjes. Daarbij staat voor hen een aantal kernwaarden voorop:

  • openheid: er is altijd ruimte voor overleg en uitwisseling van ideeën met de opdrachtgever;

  • professioneel: acts en typetjes van TopTypetjes zijn altijd goed verzorgd en voorbereid;

  • respect: acts van TopTypetjes zijn niet grof of banaal, en voorkomen beledigingen, discriminatie of intimidatie;

  • gemak: inhuur van TopTypetjes is betaalbaar en zonder poespas;

  • plezier: acteurs en docenten van TopTypetjes hebben toewijding en plezier in hun werk hoog in het vaandel staan, en zullen dat ook uitstralen naar hun opdrachtgever.

    Gooische vrouwen