Acteurs

In de afgelopen jaren heeft Christiaan een netwerk opgebouwd van talentvolle en creatieve mensen.Gezamenlijk, en met succes, verzorgen zij een breed scala aan workshops, acts en typetjes. Daarbij staat voor hen een aantal kernwaarden voorop:

  • openheid: er is altijd ruimte voor overleg en uitwisseling van ideeën met de opdrachtgever;

  • professioneel: acts en typetjes van Top Typetjes zijn altijd goed verzorgd en voorbereid;

  • respect: acts van Top Typetjes zijn niet grof of banaal, en voorkomen beledigingen, discriminatie of intimidatie;

  • gemak: inhuur van Top Typetjes is betaalbaar en zonder poespas;

  • plezier: acteurs en docenten van Top Typetjes hebben toewijding en plezier in hun werk hoog in het vaandel staan, en zullen dat ook uitstralen naar hun opdrachtgever


De acteurs van Top Typetjes zijn geselecteerd op basis van hun scholing, talent en kwaliteit. We werken met een klein vast team van acteurs die elkaar kennen. Op deze wijze kunnen we de kwaliteit van TopTypetjes garanderen. Er is een enorme chemie, betrokkenheid en loyaliteit tussen de acteurs. Dit merken we elke keer weer tijdens een Acteursmeeting. Tijdens zo'n meeting delen we ervaringen met elkaar en ontwikkelen we ons spel verder. De acteurs zijn allen geschoold en professioneel bezig met hun vak. Naast karakters spelen op feesten en evenementen zijn onze acteurs vaak daarnaast ook geschoold in trainingsacteren en of het geven van workshops. TopTypetjes kan hierin ook met u meedenken en een passend aanbod leveren.