Typetje toiletjuffrouw of typetje schoonmaakster Bep


'Welkom in mijn domein!'

Typetje schoonmaakster Bep kleedt het toilet leuk aan met bloemetjes, kaarsjes, prullaria, snoep etc, het is echt haar eigen plekje. Ze draait het liefst haar eigen muziek en galmt daar zelf graag op mee. Gasten zijn van harte uitgenodigd om mee te zingen. Typetje wc juffrouw Bep staat de bezoekers bij met raad en daad over de toiletgang, het uiterlijk, hygiëne en alles wat maar voor handen komt. typetje Bep is direct, neemt geen blad voor de mond, nieuwsgierig, kleurrijk, verrassend, eigenzinnig, GEK op haar werk en zet zich op geheel eigen wijze in voor het aangenaam maken van het toiletbezoek.

Een verrassende act op een originele plek. Een leuke manier om uw (eventueel wachtende) gasten te vermaken. Dit toiletbezoek zal uw gasten nog lang nablijven. Ook inzetbaar als typetje schoonmaakster tussen uw gasten. Het is zelfs mogelijk om het typetje ook echt de toiletten tijdens uw evenment of feest te laten bijhouden! Een zeer veelzijdig typetje dus. 

Toiletjuf inhuren voor feest
Typetje schoonmaakster Bep op de afdeling voor een interne communicatie campagne met betrekking tot het opschonen van de mailbox.
 

Toiletjuffen

Typetje Schoonmaakster Truus creëert attentiewaarde op een beurs.

Uw awareness campagne extra luister bij zetten.

Typetje toiletjuffrouw

Typetjes voor uw bedrijfsfeest.

Typetjes schoonmaakster inhuren entertainment

Toiletjuffrouw inhuren

Ludiek entertainment tussen de gasten.Toiletdames in actie op een festival bij de toiletwagens.

Typetje Bep

Nu ook online beschikbaar!

online entertainment toiletjuffrouw