Typetje inhuren jubileumfeest

'Een dag om bij stil te staan!'

U bent binnenkort jarig (bv 65 jaar of 50 jaar) of u bent bijvoorbeeld bijna 25 jaar getrouwd, 10 jaar bij de zaak of iets totaal anders. Een jubileum is een mijlpaal in uw leven. U kunt dit eigenlijk niet voorbij laten gaan zonder een klein of groot feestje voor uw meest dierbaren, familie en vrienden. Een leuke verassende aanvulling op uw feest is de inzet van een typetje of meerdere typetjes voor uw jubileumfeest. De gasten worden verrast door het typetje bij de ingang. Uw gasten komen gegarandeerd met een glimlach binnen op uw feest. Vervolgens kan het typetje desgewenst een of meerdere typetjes spelen gedurende u feestavond. Onze typetjes spreken jong en oud aan. Onze typetjes worden het meest verhuurd aan particuliere jubleumfeesten zoals abrahamfeest, sarahfeest of bijvoorbeeld een 60 jarige verjaardag. 

Neemt u contact met ons op: 055 - 763 04 76 of vraag direct een offerte aan. 
(Acteurs in heel Nederland!)

Nodig mij uit op uw jubileum feest!

Ontvangst door een butler typetje

jubileumfeest coronaproof

typetje nerd typetje inhuren

ludiek typetje tussen uw gasten van uw jubileumfeest

Zit u zoveel jaar bij de zaak? Wordt u 50, 60, 70, 75 jaar of zijn jullie 25 jaar getrouwd? Reden genoeg om eens iets bijzonders te doen! Een typetje kan veel toevoegen aan uw feest. Denk aan bijvoorbeeld een ontvangst door een heuse butler die uw gasten verwelkomt en volledig in de watten legt. Ook kunt u er voor kiezen om een van de andere typetjes rond te laten lopen op uw feest. Roel de Sjoelkampioen vermaakt jong en oud met zijn sjoelbak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Een andere suggestie is Bep de wc juffrouw. Zij maakt van elk wc bezoek een waar feest.

Het meest geboekt bij jubilea is de combi-act. U boekt 1 acteur die zowel Typetje butler James speelt als Typetje Roel de Sjoelkampioen en of typetje fotograaf Bobbie Glamour. Zo slaat u twee vliegen in een 1 klap: een bijzondere entree en een absolute ijsbreker op uw feest! Indien u liever een vrouwelijk typetje inzet dan is dat uiteraard ook mogelijk voor uw jubileumfeest. U kunt dan het ontvangst laten verzorgen door typetje gastvrouw Angelique en vervolgens zal het typetje schoonmaakster Bep en of typetje Roelien de Sjoelkampioene zich tussen uw gasten begeven. 

Vraag snel een gratis offerte aan!


40 jarig jubileum

Typetjes voor uw feest