Feestje

Een geslaagd feest organiseren geeft veel voldoening, maar kost vaak ook veel tijd. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een tuinfeest, trouwfeest, buurtfeest of gewoon zomaar een fuif of feestje.  U wilt graag dat alles goed georganiseerd is, zodat u en uw gasten het naar hun zin hebben op het feest. TopTypetjes neemt graag een deel van de organisatie van u uit handen. Wij zijn specialist op het gebied van inzetten van acteurs op feesten.  Wanneer u een typetje boekt, heeft u geen gedoe. 

Wilt u graag een originele act, waar uw gasten nog lang over na praten of een typetje waardoor het ijs meteen is gebroken. Dan is een typetje van TopTypetjes beslist een aanrader. Samen met u kijken we welk typetje of welke typetjes voor uw feest het meest passend is.

Vaak adviseren we de combi-act. Bij de combi-act verzorgt een acteur, twee of meerdere typetjes gedurende de avond. Wij rekenen hier geen extra 'omkleedkosten' voor. Voorbeeld: uw gasten worden uiterst vriendelijk verwelkomt aan de deur door typetje James de butler, als iedereen op het feest is begeeft de acteur zich als typetje Roel de Sjoelkampioen of als typetje fotograaf Bobbie Glamour tussen uw gasten en gaat op passende wijze met hen in interactie.

De combinatie van scholing, improvisatietalent en ervaring zorgt ervoor dat de acteurs van TopTypetjes als geen ander verassend, maar passend weten aan te sluiten bij uw gasten op uw feest of evenement. Geen plat vermaak, maar passend entertainment.  

Een typetje van TopTypetjes is origineel, verassend en zorgt voor iets extra's op uw feest. 

 

Wilt u tips voor het organiseren van een feest?  
We hebben voor u een checklist opgesteld van 10 belangrijke aandachtspunten die u niet mag vergeten bij het organiseren van uw feest.